Lisätietoja

Paljukärry

Vuokraamme perinteistä 6-8 hengen puulämmitteistä paljua, joka on rakennettu kiinteästi keskiakselisen Paku-Trailer-Kärryn päälle. Kärryä on helppo siirrellä sekä autolla, että käsipelillä. 

Paljun sisäpinta on valmistettu helposti puhdistettavasta, hygieenisestä ja miellyttävän tuntuisesta sinisestä muovista.

Tehokas kamiina takaa nopean lämmityksen ja lämpenemisaika on eri tekijöistä riippuen (mm. puun laatu ja veden ja ilman alkulämpötila) noin 3 tuntia.

Kiinteinä varusteina mukaan tulee kaksi kiilaa, palikat tukijalkojen alle, lämpömittari ja poistovesiletku. Uutena varusteena paljussa on myös juomateline.

Vuokra-aika ja maksutavat

Hakuaika sopimuksen mukaan.

Palautus vapaasti vuorokauden ympäri ennen vuokrausajan päättymistä.

Maksu käteisellä, mobilepaylla tai laskulla.

Vuokrapaljun varusteet Nettipaljun paljussa. Juomateline ja kamiina.

Paljun käyttö, turvallisuus ja hygienia

Paljun käyttö on helppoa ja turvallista, kun noudattaa annettua ohjeistusta. Annamme luovutuksen yhteydessä ohjeet paljun turvalliseen käyttöön. Alla olevasta linkistä pääset vuokrapaljun käyttöohjeisiin. Tutustu niihin huolella ennen käyttöönottoa.

Vuokraaja vastaa käytön aikana turvallisuudesta. Paljuun ei saa päästää pieniä lapsia ilman aikuisen valvontaa. Kamiina ja piippu tulevat erittäin kuumiksi käytön aikana ja kuuma vesi virtaa paljuun ylemmästä kiertovesiputkesta. Paljun portaat voivat tulla myös liukkaiksi märkinä (varsinkin talvella).

Vuokranantaja pesee ja desinfioi paljun huolellisesti aina ennen vuokrausta. On kuitenkin suositeltavaa peseytyä ennen paljuun menoa ja vaihtaa vesi sen likaantuessa. 

Paljukärryn tekniset tiedot

Helppona nyrkkisääntönä on, että palju mahtuu sinne minne autollakin pääsee. Liikuttelu onnistuu helposti myös käsipelillä. Alla kuitenkin tarkat mitat:

Vuokrapalju luovutetaan aina pestynä ja desinfioituna.